«The Biggest Loser Norge»

May Jorun slanket bort 59 kilo for åpent kamera. Så kom smellen: - Sov døgnet rundt

Etter TV-serien sov trebarnsmoren i tre timer hver natt, trente før frokost, deltok i triathlon og underviste på treningssenter om kvelden. Så kom legens diagnose: Utbrent.

TREDJEPLASS: May Jorun Bjølgerud gikk ned 59 kilo på et halvt år som deltaker i TVNorge-serien The Biggest Loser Norge. Overgangen til hverdagen ble tøff. Foto: TVNorge
TREDJEPLASS: May Jorun Bjølgerud gikk ned 59 kilo på et halvt år som deltaker i TVNorge-serien The Biggest Loser Norge. Overgangen til hverdagen ble tøff. Foto: TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For to år siden sto hun gledesstrålende og stolt på pallen i TVNorge-serien «The Biggest Loser Norge».

«Folkelig slanke-TV»: Se hva Dagbladets TV-anmelder skrev om The Biggest Loser

Etter beinhard trening og et rigid kosthold gjennom et halvt år hadde May Jorun Bjølgerud (39) fra Sande i Vestfold gått ned 59 kilo for åpent kamera. Det imponerende tallet sikret henne en tredjeplass i reality-konkurransen, der 12 deltakere kjempet om å gå ned mest i vekt.

Les om foreldrene som setter barna på farlige dietter

Den største utfordringen for Bjølgerud kom imidlertid da hun var vel tilbake i hverdagen. Den ble langt tøffere enn hun hadde ventet:

- Jeg var hele tida klar over at det ville bli en overgang å komme hjem til hverdagslivet. En god stund klarte jeg hardkjøret med trening og riktig kosthold, men etter noen måneder sa kroppen stopp. Jeg gikk ned for telling med diagnosen utbrenthet, forteller trebarnsmoren.

- Det føltes som luksus å bli hentet ut av min hektiske hverdag til en situasjon der alt var tilrettelagt for riktig kost, trening og søvn. Innspillingsperioden var ferie sammenliknet med hverdagen min hjemme. Til tross for seks til ti timers trening daglig hadde jeg her kun meg selv å tenke på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer