Satser på ny bransje i dag:

McDelivery: Nå får du McDonald's på døra

Slik svarer konkurrentene.

MCERN PÅ DØRA: McDelivery vil kunne bestilles via Foodoras tjenester fra og med tirsdag 27. november. Foto: McDonald's
MCERN PÅ DØRA: McDelivery vil kunne bestilles via Foodoras tjenester fra og med tirsdag 27. november. Foto: McDonald's Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

McDonald's har inngått samarbeid med Foodora, og fra og med i dag kan Oslo-boere få mat fra den amerikanske burgerkjeden levert på døra.

McDonald's har tidligere testet og rullet ut hjemlevering i flere land, men den norske ledelsen har hittil holdt kortene tett til brystet.

Ekspertene tror at nettsalg og hjemlevering av mat vil øke til mellom fire og ti milliarder kroner innen 2020, og nå vil den amerikanske burgergiganten ha sin del av kaka.

I første omgang er det filialene som ligger på Klingenberg, i Thorvald Meyers gate, Nedre Slottsgate og Storgata som er med i ordningen, og det vil være tilgjengelig for de aller fleste innenfor Ring to, forteller Veronika Skagestad, informasjonsrådgiver i McDonald's.

Det vil bli satt opp egne hentepunkter for sykkelbudene.

- Leveringstjenesten vi nå skal tilby betyr ikke at vi ønsker færre besøkende på våre restauranter – snarere tvert imot. Vi vil øke tilgjengeligheten og fleksibiliteten for kundene som ikke har mulighet til å komme til oss og vi ser at dette er et viktig grep for å tilpasse oss kundenes behov og ønsker. Vi vil rett og slett levere McDonald's der hvor kunden er og på det tidspunktet hvor kunden ønsker det, sier Pia Martinsen Mellbye, administrerende direktør i McDonald's Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer