Raske, billige, enkle og ferdige middager:

Meny ypper til krig mot Rema 1000: - En kamp mot klokka

Coop snart på banen med egen takeaway-mat.

HVERDASGSMIDDAG: Meny-butikkene ominnreder for å få plass til de nye middagsrettene, men ifølge kommunikasjonsrådgiver i Meny Nina Horn Hynne skal ikke dette bety at noen produkter forsvinner ut, slik som når det lanseres nye dagligvarer, dette er et tillegg til sortimentet. Foto: Elisabeth Dalseg
HVERDASGSMIDDAG: Meny-butikkene ominnreder for å få plass til de nye middagsrettene, men ifølge kommunikasjonsrådgiver i Meny Nina Horn Hynne skal ikke dette bety at noen produkter forsvinner ut, slik som når det lanseres nye dagligvarer, dette er et tillegg til sortimentet. Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dagligvarekjedenes kamp om hverdagskundene skjerpes. Nå kaster Meny seg for alvor inn i kampen om middagen din ved å lansere et tredelt middagskonsept (se faktaboks).

«Middag på under 20 minutter»-satsingen til Meny er heller ikke helt ulik Rema 1000s «Middag til under hundrelappen»-konsept.

- Velkommen etter på konsept! Men til så høy pris da, gitt! Vi i Rema 1000 har bare lave priser, og har siden 2009 tilbudt enkle og raske middager til under hundrelappen, og dermed bidratt til at våre kunder sparer både miljøet og penger, samtidig som de får forenklet sin hverdag, skriver Mette Fossum, kommunikasjonsdirektør i Rema 1000, i en e-post til Dagbladet.

- Hos oss finner kundene over 60 retter til under hundrelappen som er klare på 20 minutter eller raskere, sier Fossum.

Forsker: Kampen mot klokka

Ifølge forbruksforsker Annechen Bahr Bugge ved SIFO er nordmenn opptatt av gode råvarer, og vil spise ordentlig. Samtidig er vi presset for tid, og snuser på nye løsninger.

Det kan være praktiske hjelpemidler, som induksjonsovn, stavmikser og wok, middagskasser - eller nye måltidsløsninger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer