Smakstest Barcode Street Food:

- Mer av dette!

Vi har testet Oslos nye mathall, og det bør du også. Her er det mye å glede seg over!

LYST: Barcode Street Food har ikke vært åpent mer enn et par uker, men det føles som om den har ligget her lenge. På best mulig måte.
LYST: Barcode Street Food har ikke vært åpent mer enn et par uker, men det føles som om den har ligget her lenge. På best mulig måte. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hva har vi aller mest lyst til, etter å ha sittet hjemme brorparten av de to siste åra? Se folk. Masse folk. Gjerne kombinert med både god mat og drikke, selvsagt. Og hva er vel bedre da enn å besøke den nye gatemathallen Barcode Street Food?

Og la oss si det med en gang: Vi anbefaler på det varmeste at du gjør det samme!

Det glatte og nypussede Barcode-området gjør noe med forventningene til denne mathallen, men allerede rett innenfor døra blir våre forventninger gjort til skamme. Her åpenbarer det seg et parallelt univers som med sitt rufsete og sjarmerende uttrykk framstår som antitesen til det hvitskjorte-jappete, aksjemekler-imaget som preger mye av Oslos nyeste bydel.

Våre fordommer fordunstet umiddelbart. Mens mathallen i Vika - Via Village - minner om en flyplasslounge, framstår dette som hipt, trendy og upolert.

Barcode Street Food inviterer oss inn i en helt ny verden, en frodig oase, også bokstavelig talt, om enn i plast - her er planter i alle kriker, kroker - og hengeplanter så langt øyet kan se. På dagtid flommer lyset inn fra takvinduer - og når sola går ned reflekteres blinkende lys i en av de mange diskokulene. Matbodene er dekorert i knallfarger, og mye av møblementet og innredningen ser godt brukt ut, akkurat som om dette stedet har stått her i årevis - ordentlig vellykket gjenbruk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer