Norgesmesteren i pizza har fått en ny frossenfavoritt med en helt spesiell farge

Mesterkokken fikk sjokk: - Beste frossenpizzaen jeg har smakt

Den internasjonalt anerkjente pizzakokken på Aker Brygge, Elio Corsi, fikk seg en overraskelse da han smakte på en pizzanyhet litt utenom det vanlige.

GOD PÅ BUNN: Da Norgesmesteren smakte den røde pizzaen ble en overrasket. Foto: Cecilie Louise Berg
GOD PÅ BUNN: Da Norgesmesteren smakte den røde pizzaen ble en overrasket. Foto: Cecilie Louise Berg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Dette er den beste frossenpizzaen jeg har smakt i Norge!

Den italienske kokken gransker forbauset den knallrosa pizzabiten med squash, løk, paprika og skinke.

Han har nettopp smakt på den ene av Dr. Oetkers to nye pizzatyper. Det spesielle med pizzaene er at den ene bunnen er knallrosa, farget av rødbete, og den andre irrgrønn, farget av spinat.

Det var ikke akkurat kjærlighet ved første blikk. Når Dagbladet legger de to pizzakartongene på disken i restauranten sperrer norgesmesteren i pizza, Elio Corsi, opp øynene. Noe liknende har han aldri sett før.

Balansert og tydelig på smak

- Det er veldig rart å se en pizzabunn med så kraftig farge. Man er vant til at den er blek og gyllen. Dette skal bli interessant, fastslår han diplomatisk, og tar pizzaen med seg til ovnen.

Noen minutter etterpå lar han pizzahjulet gli med sikker hånd gjennom den nystekte frossenpizzaen. Det er tid for å smake.

- Fargen er virkelig helt spesiell, bemerker Elio, og tar en bit av pizzaen som har bunn med rødbeter og fyll av crème fraîche, ost, squash, paprika og røkt skinke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer