Den blinde ku-dramaet:

Midt i ostetragedien fikk Inger en uventet telefon: - Det er så rørende

Ysteriet Den blinde ku brant ned til grunnen.

TOTALSKADET: Den blinde ku-ysteriet ble totalskadet i brann på søndag. Nå håper gründer Inger Rosenfeld å komme i gang med produksjonen allerede i neste uke. Foto: Den blinde ku
TOTALSKADET: Den blinde ku-ysteriet ble totalskadet i brann på søndag. Nå håper gründer Inger Rosenfeld å komme i gang med produksjonen allerede i neste uke. Foto: Den blinde ku Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Søndag morgen satt to av de ansatte ved det lille ysteriet Den blinde ku ei gryte med voks til smelting i vannbad.

De skulle vokse ost, slik de hadde gjort så mange ganger før.

De gikk ut av rommet en tur for å hente noe utstyr, og da de kom inn igjen, syntes de det luktet litt rart.

De lurte på om det kunne komme fra gryta. En av dem løftet på lokket for å sjekke, og da sto flammene i taket. Flammene traff mannen på armen, og lokket falt på gulvet. Da var det gjort.

- Det var 950 kilo voks i det rommet og rommet ved siden av. Når flammene først hadde fått tak, var det ikke mulig å slokke, sier gründer Inger Rosenfeld til Dagbladet.

De to ansatte tømte ett brannslokkingsapparat, og fikk hentet to til - ysteriet ligger på gården til Rosenfeld - men det var ikke på langt nær nok.

- De to var helt i sjokk og panikk. Røyken var kjempesvart, men de ville likevel inn igjen for å prøve å slokke, og vi måtte tviholde på dem for å holde dem unna.

- Jeg klarte ikke annet enn å sitte og riste på hodet og si til meg selv at «jeg drømmer, jeg drømmer». Jeg var nok ikke mye til nytte, men det var for så vidt ingen ting vi kunne gjøre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer