Det er snart tid for årets første store dagligvareslipp, der mer enn tusen nye matvarer kommer til butikkhyllene.
Noen av dem har allerede lekket, blant annet kommer Norvegia på tube, og Synnøve lanserer smøreost på klemmepose - og iskremfavoritten Kræsj pink, den med pinne av tyggis fra 80- og 90-tallet, er snart tilbake i frysedisken.
Der får den selskap av to nye pizza Grandiosa.
Norgesfavoritten fyller 40 år i år, og om det er et resultat av 40-årskrisa, eller kanskje det er snakk om en hevnkropp vites ikke, men nyhetene kommer altså i en ny og slankere utgave.
Grandiosa «Tynn Bunn» kommer i to ulike smaker; Norsk mozzarella og Prima pepperoni.
Nytt utstyr
Akkurat som den litt trinnere originalen er Tynn Bunn produsert på Stranda på Sunnmøre og er toppet med norske råvarer. Og utviklet av norske kokker, tilpasset norske smaksløker.
- Vi har latt oss inspirere av to av de største smakene i pizzaverden, nemlig mozzarella og pepperoni, og gitt dem en norsk vri tilpasset vår nye pizzabunn, sier kokk og kulinarisk leder Marius Niva, i en pressemelding.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger