Robinson og Fredag restaurantanmeldelse:

Nå har Slottet fått en råbillig nabo: - Alle skulle hatt en slik på hjørnet

Cantina serverer variert, rimelig og autentisk gatemat fra Mexico, men byr på både oppturer og skuffelser.

VANSKELIG Å SETTE KARAKTER: Anmelderne blir ikke helt enige med seg selv. Variasjonen er litt for stor, men likevel skulle de ønske de hadde en slik restaurant som nabo. Foto: John T. Pedersen
VANSKELIG Å SETTE KARAKTER: Anmelderne blir ikke helt enige med seg selv. Variasjonen er litt for stor, men likevel skulle de ønske de hadde en slik restaurant som nabo. Foto: John T. Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Street food-viben er i alle fall godt ivaretatt, utbrøt Robinson.

Fredag hadde allerede funnet en plass til dem i kjellerlokalet i Parkveien, og fått servert sprø nachos, guacamole og en meksikansk lys pilsner på flaske.

- Hvis gucamolen er en lakmustest, lover det godt. Den er fersk og syrlig, med akkurat passe mengde lime og koriander, sa Fredag.

Rundt dem var det et jevnt tilsig av unge mennesker, som så ut til å kunne være studenter fra høyskolen nede i gata, på jakt etter et avbrekk fra eksamenslesingen.

- Prisene er i alle fall studentvennlige, sa Robinson.

Det er ingenting fancy ved interiøret hos Cantina, som lover autentisk meksikansk gatemat. Hvitmalte murvegger, frisket opp av livlig blått og gult, og enkle trebenker og bord. Menyen byr imidlertid på variasjoner over det meksikanske kjøkkenet som bare for få år siden var helt ukjent i taco-landet Norge.

Rettene er små, de fleste av dem spiser du med hendene, og det enkleste er å bestille et lite knippe og ta det derfra, alt ettersom hvor sulten du er. Maten kom raskt på bordet fra effektive og hyggelige servitører.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer