Dagligvarenyheter høst 2017, frossenpizza

Nå kommer sjokolade­pizzaen til Norge - men ekspertene rynker på nesa

Pizzaen som fikk pizzakokkene til å rynke på nesa, og forbrukerne til å juble, er snart klar for norske butikker.

SØT PIZZA: Dagbladet fikk prøvesmake et av testeksemplarene som kom til Norge i april, og fikk hjelp av både folk på gaten og italienske pizzakokker fra restaurant «Tipo» i Oslo til å vurdere den. Foto: Per Ervland. Klipp: Endre Vellene. Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): 1. april i år lanserte Dr. Oetker en sjokoladepizza i Tyskland. Alle sjokoladehjerter gledet seg, sosiale medier eksploderte, og Dr. Oetker Norge fikk en kasse med testeksemplarer til Norge for å lodde stemningen.

Og snart, i det tredje og siste store lanseringsvinduet for dagligvarer, rulles pizzaen ut i norske butikker, forteller Even Brandeggen, produktsjef for Dr. Oetker i Norge.

Det var vel egentlig aldri noen tvil om at pizzaen skulle på det norske markedet, få produkter har gitt Dr. Oetker tilsvarende mange henvendelser fra forbrukere, opplyser selskapet.

- Vi var raskt ute med å presentere pizzaen for kjedene, og de har vært veldig positive, hevder han.

Vi ble tipset om denne nylanseringen av en årvåken Dagblad-leser. Vet du om nye produkter som er på vei til matbutikkene? Send en mail til mat (a) dagbladet.no eller en melding på Facebook.

Vokste seg ut av fabrikken

Dagbladet fikk teste en av sjokoladepizzaene, med god hjelp av italienske pizzakokker og helt alminnelige Oslo-borgere. Pizzakokkene lot seg ikke overbevise:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.