Åpner selvbetjenings-butikk:

Nå skjer det: Her åpner Coop sin første butikk uten noen i kassa

Matkroken på Steen og Strøm har blitt helautomatisk.

KLARGJØR: Butikksjef på Matkroken Steen & Strøm, Suman Kumari, viser Dagbladet deler av det nye systemet fredag ettermiddag. Foto: Elisabeth Dalseg
KLARGJØR: Butikksjef på Matkroken Steen & Strøm, Suman Kumari, viser Dagbladet deler av det nye systemet fredag ettermiddag. Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Forrige uke var det tre betjente kasser i Matkroken på Steen & Strøm i Oslo. I dag er det ingen.De tre kassene er erstattet av fire selvbetjeningskasser.

- Det er lenge siden vi lot kundene plukke varene selv. Nå skal de også få skanne og betale, sier Gøril Joys Johnsen, direktør for sømløse kundeopplevelser og viseadministrerende direktør i Coop, som inkluderer Matkroken-butikkene, til Dagbladet.

- Kundene kommer ikke i butikken for å stå i kø. Med den nye løsningen der kundene bruker betalingsløsningene selv og gjennomfører hele betalingen, er tidsbesparende.

Mange matbutikker har selvbetjeningskasser, men dette er den første butikken i Coop-systemet som kutter alle de betjente kassene i Norge.

Og flere selvbetjente kasser skal det bli, både i tillegg til vanlige, betjente kasser, og butikker med bare selvbetaling.

I framtida er målet at alt skjer helt automatisk ved bruk av teknologi fra selskapet Aera Payments & Identification, der Coop er med på eiersiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer