Dagligvare:

NÅ: Slutt for sjokoladepizzaen

- Må gi plass til andre pizzaer.

SØTT FARVEL: Dr. Oetkers sjokoladepizza en en av flere matvarer som forsvinner fra butikkene i høst. Foto: Endre Vellene / Dagbladet
SØTT FARVEL: Dr. Oetkers sjokoladepizza en en av flere matvarer som forsvinner fra butikkene i høst. Foto: Endre Vellene / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For drøye to år siden kunne Dagbladet avsløre at frossenpizzaprodusenten Dr. Oetker skulle lansere en sjokoladepizza i hjemlandet.

Nå er det slutt.

Siste sjokoladepizza er kjørt ut i butikk, og når butikkene er tomme, er det enden på eventyret om sjokoladepizzaen.

- Årsaken til at produkter forsvinner er jo enkelt forklart at de ikke har godt nok salg. Andre produkter presterer bedre, og dermed tas noe ut for å gjøre plass til eksisterende, eller nye pizza-produkter, sier Even Brandeggen, merkevaresjef i Dr. Oetker.

Folkefavoritt

Da sjokoladepizzanyheten sprakk ble den tatt imot med en voldsom interesse, både her hjemme og i Europa. Etter at Dagbladet omtalte saken første gang ble Dr.Oetker nedringt av håpefulle kunder, og kort tid etter fikk de en kasse av sjokoladepizzaen til Norge for å teste ut på det norske markedet.

Vi fikk teste en av dem, og dommen var todelt: Mens de italienske pizzakokkene mente sjokoladepizzaen var en kjeks, og nærmest en fornærmelse til alle profesjonelle pizzaiolos der ute, trykket folket den til sitt bryst, og ga den terningkast fem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer