Ubemannet nattåpen butikk:

Nattåpen butikk: Gir Grandiosa-boost

Dette handler vi om natta.

DØGNÅPEN: Coops Extra i Bogstadveien er døgnåpen - og ubemannet på natten. Grandiosa topper lista for dem som benytter seg av tilbudet. Foto: Elisabeth Dalseg
DØGNÅPEN: Coops Extra i Bogstadveien er døgnåpen - og ubemannet på natten. Grandiosa topper lista for dem som benytter seg av tilbudet. Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I sommer åpnet Coop sin første døgnåpne butikk, Extra i Bogstadveien. Ikke bare er butikken døgnåpen, men den er også ubemannet på natta.

De første månedene har gått over all forventning, forteller Harald Kristiansen, kommunikasjonssjef i Coop, til Dagbladet.

- Rundt 60 kunder er innom hver natt, og trafikken er størst mellom 23 og 01, og tidlig på morgenen.

Siden butikken bare har vært ubemannet og nattåpen i kort tid har de ikke gode tall på svinn, men ingen ting tyder på at det stjeles mer her enn i butikker med ansatte.

- Vi vet at det vi kan gjøre for å forebygge butikktyveri, er å hilse på kunden. Da har du forebygget mye, da føler han seg sett.

Dette løser de digitalt i den ubemannede butikken.

- Her må kundene logge seg inn med sitt personlige navn og ID; og det vet de. Kunden vet at vi vet at de er her, forteller Kristiansen.

- Kunden opplever å bli sett – og vet at det kanskje er den best overvåkede butikken i Norge. Så tror ikke vi kommer til å oppleve noe mer svinn her enn i andre butikker, nettopp fordi du må identifisere deg før du går inn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer