Nordmenn jakter billig utepils, men Bryggeriforeningen advarer: - Ikke betal for lite

Betaler du for lite kan du støtte svart arbeid og skatteunndragelse.

UT I SOLA: Det er populært med utepils i godt vær, og vi nordmenn trekker ut så fort det er mulig. Illustrasjonsfoto: Bård Løken / NN / Samfoto
UT I SOLA: Det er populært med utepils i godt vær, og vi nordmenn trekker ut så fort det er mulig. Illustrasjonsfoto: Bård Løken / NN / Samfoto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sommeren er forhåpentligvis rett rundt hjørnet for oss her i nord-Europa, og med sola kommer varmen, som igjen betyr utepils-sesong.

Vi nordmenn klorer oss fast til utemøblene på restauranter og barer så fort sola kommer, og vi bryr oss ikke om det blir litt kjølig - da tar vi bare fram fleecepleddene og skrur på varmelampene - kun for å nyte en deilig utepils.

Bildene på sosiale medier med hashtaggen utepils har for lengst begynt å spre seg for sesongen, og i den anledning har vi sjekket ut billige ølpriser i Stavanger, Bergen, Oslo, Trondheim og Tromsø.

Litt lenger ned i artikkelen er listen over steder vi har sjekket ølprisene. Et par av stedene opererer med egne priser innenfor en gitt tid, eller studentpriser.

Vi har ingen fullstendig liste, og tar derfor gjerne i mot tips til byens billigste utepils om du befinner deg i en av de nevnte byene, slik at vi får fylt ut lista.

Tips oss gjerne på vår Facebook-side eller send journalisten en mail.

Ikke betal for lite Prisene på halvliteren varierer stort i de norske byene. Selv om vi ikke har fått tak i halvlitersprisene på alle barer og restauranter, vet vi det finnes steder med priser langt under en krølla femtilapp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer