(Dagbladet): - Vi var ganske fortvilet, men fikk skaffet nye råvarer takket være god hjelp fra Jamie Oliver og hans medarbeidere, forteller Andreas Viestad.
Ørret fra Hardanger og geitost fra den genierklærte osteprodusenten Bo Jensen på Jæren var på mystisk vis forsvunnet da flyet mellom Oslo og London landet på Heathrow i går formiddag. Maten skulle etter planen brukes under et større arrangement i regi av Jamie Oliver Foundation, der Adreas Viestad, prisbelønt kokebokforfatter, matskribent og restaurantør, skulle lage mat med smak av Norge.
Håper maten ble stjålet
- Jeg håper faktisk at maten ble stjålet, framfor at den er gjenglemt i en krok et eller annet sted. Da er det forhåpentligvis noen som får glede av disse fantastiske produktene, sier en oppgitt Viestad.
Han forteller at Jamie Oliver selv var svært fortvilet på deres vegne, og gjorde det han kunne for å hjelpe dem med å erstatte det de trengte. Den profilerte kokkestjernen skal ha brukt gode kontakter for å komme opp med råvarer i England som kunne matche de norske; og det på rekordtid.
- Jamie var like kreativ med å finne en løsning som når han lager mat. Hans geniale grep med å sette kjentfolk i sving med en gang gjorde at kvelden endte opp som svært vellykket, sier Viestad til Dagbladet.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger