Anmeldelse av restaurant The pink Elephant

Nyåpnet restaurant får hard medfart: - Dette blir nesten kebabsaus

På Tjuvholmen serveres indisk «fine dining». Men gatematen er bedre.

IMPONERER IKKE: Nystartede Pink Elephant imponerer ikke anmelderne. Foto: Tomm W. Christiansen
IMPONERER IKKE: Nystartede Pink Elephant imponerer ikke anmelderne. Foto: Tomm W. Christiansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Store navn skjuler seg bak den rosa elefanten som har inntatt et stort og luftig hjørnelokale, midt på tjukkeste Tjuv­holmen i Oslo. Tidligere landslagskokk Frode Laupsa har stått bak kjelene både på Palace Grill og Tjuvholmen Sjø­magasin, Robert Lie er vinguru i herværende avis og europa­mester for vinkelnere, og restauratør Jonathan ­Romano er involvert i flere av landets aller beste restauranter.

- Så det må være lov å ha forventninger, sa Fredag da de to benket seg på et litt for høyt hjørnebord.

Les også: Nå har bistronomien kommet til Norge

Pink Elephant tilbyr – i likhet med «alle» andre Oslo-­restau­ranter om dagen – både en smaksmeny og ulike småretter, som i god 2017-tradisjon selges inn som «street food». Robinson og Fredag lot seg begge friste av sjuretteren «Taste of India», som ikke serveres i spesielt indiske omgivelser.

- Men indisk lam kan jo være så uimotståelig godt, sa ­Robinson og insisterte på å legge til «lammesticks» fra gate­mat­menyen.

Det skulle vise seg å være et godt valg.

Måltidet åpnet med to runder småretter av litt varierende kvalitet, der pastinakkchips med en virkelig god myntedipp var det friskeste og beste innslaget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.