Test av matkits

Nye matkits: - En drøm!

Ikke all restaurantmat egner seg som take away. Da er det perfekt å lage det selv.

SÅ FLINK: Med litt hjelp fra byens beste restauranter, kan du se så flink ut. Det gjelder bare å følge de medfølgende oppskrifter i matkitene. Foto: Redaksjonen
SÅ FLINK: Med litt hjelp fra byens beste restauranter, kan du se så flink ut. Det gjelder bare å følge de medfølgende oppskrifter i matkitene. Foto: Redaksjonen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer