«Vi danset og hadde det hyggelig, men så ble det litt mye». Årets mest famøse sitat, eller ikke-sitat, sto på trykk i tabloidkollega VG. To små ord – «litt mye» – var alt som skulle til for å skrive seg inn i pressehistorien, på den feil måten.
- Når man går ut for å spise luksussushi, er litt av poenget at det skal være overdådig, sa Robinson.
Fredag skottet over bordet, som bugnet av makiruller med flambert kveite med japansk mynte og yuzu, samt flambert laks med crunchy asparges. Måltidets grand finale. Men …?
17 år etter at Alex redefinerte sushi i Norge med sin svarte meny, troppet spiseparet opp for å teste restaurantens forsøk på overgå seg selv: Såkalt «full omakase» til 1150 kroner per person.
- Hvis et gjennomsnittlig sushibrett på takeaway-sjappa koster 150 kroner, bør dette altså smake 7,6 ganger bedre, regnet Robinson forventningsfullt ut.
En upåklagelig oppmerksom servitør anviste dem plass i restaurantens andre etasje, der stemningen var mindre hektisk enn rundt fiskedisken nede. De ble vartet opp med Cremant i glassene og en øyeblikkelig smaksbombe på tallerkenen.
For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn
Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.
Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger