Smakstest av entrecôte:

Om vinnerkjøttet : - Oh la la!

Vi har testet entrecôte fra norske matbutikker og vinneren er klar.

SAKEN ER BIFF: En god entrecôte trenger lite annet tilbehør enn en skvis sitron, litt salt - og kanskje litt god olivenolje? Foto: Bjørn Langsem
SAKEN ER BIFF: En god entrecôte trenger lite annet tilbehør enn en skvis sitron, litt salt - og kanskje litt god olivenolje? Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer