- Orker ikke spise opp

Anmelderne lar seg ikke imponere over maten på karri-sjappa. Men, billig er det.

SLÅR IKKE PÅ STORTROMMA: Punjab Tandoori i Hausmannsgate begeistrer ikke på samme måte som moder-restauranten på Grønland.
SLÅR IKKE PÅ STORTROMMA: Punjab Tandoori i Hausmannsgate begeistrer ikke på samme måte som moder-restauranten på Grønland. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Hvis pris er parameter, kan vi erklære Punjab Tandoori for en vinner allerede nå.

Fredag sto ved disken på den nyeste filialen til det som tidligere het Punjab Sweet House, en favoritt blant fattige studenter og natteranglere på Grønland. I fjor høst åpnet familien Singh et nytt stikk-innom-sted i laveste prisklasse i Hausmannsgate. Mens originalen har preg av brun bule, beskriver lokalmedier det nye stedet som «hippere», ja ord som «fresht og funky» er blitt brukt, så det var med en viss forventning Magasinets anmeldere ankom denne ettermiddagen.

Så superfresht var førsteinntrykket ikke. Tomme saltbøsser på skranglete bord, kunstige blomster i vase og servietter av typen «rett fra dispenseren på do». Én enslig ansatt nikket bak disken. Siden det ikke var andre gjester der, gikk i hvert fall køen kjapt.

Som på modersjappa må man nemlig stille seg opp og betale for maten sin først. Og det var her Fredag ble gira. For hva viste kassalappen, etter et utall retter, øl og desserter? 530 kroner. Muligens den laveste sluttsummen i Robinson og Fredags historie.

Men serverer Punjab Tandoori value for money? Se, det var spørsmålet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer