Stol på klassikeren

Oslo-klassiker hylles etter ansiktsløftning: - Dette er pur nytelse!

Skånsom oppussing gjør en gammel traver enda bedre.

PUR NYTELSE: Anmelderne er imponert over hvor vellykket oppussingen av Bristol fungert. Inkludert maten. Foto: Christian Roth Christensen
PUR NYTELSE: Anmelderne er imponert over hvor vellykket oppussingen av Bristol fungert. Inkludert maten. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Grand. Continental. Bristol. Jeg liker at noen ting er ved det samme. Selv om de har gått gjennom gud vet hvor mange runder med oppussing og renovering, er stemningen stadig fin, sa Fredag.

- Ja. Noe litt gammeldags og forfinet, la Robinson til.

De hadde nettopp passert hyggepianisten i Bibliotekbaren, som lot en tolkning av «Over the Rainbow» med utallige krumspring og kruseduller, fylle det staselige rommet, og begitt seg videre innover mot kveldens mål: Bristol Grill, som nettopp hadde vært gjennom en omfattende oppdatering. Nå gjensto det å se om stemningen var den samme, gode gamle.

Det første som slo dem da de entret rommet var at interiøret ikke hadde fått noen radikal makeover. Det mest øyenfallende var at vegg-til-veggteppet var borte og det mørke, omtrent hundre år gamle tregulvet igjen kom til sin rett. Og at de hvite dukene var borte. Det siste kanskje i et forsøk på å framstå som mindre formelt og stivt.

Menyen forsterket inntrykket av det. Vel fem hundre kroner for en treretters meny er ikke gitt bort, men på et sted som dette kan man trygt regne med å måtte ut med mer. I hvert fall når det inngår både tartar og hjort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.