Er du en av dem som tenker at karamellpudding nok er litt for komplisert å lage, og stikker på butikken for å kjøpe en ferdig pakke?
Det er det ingen grunn til. Hjemmelaget karamellpudding er enklere enn du tror, og dessuten smaker den så utrolig mye bedre enn pudding på pakke.
Les også: Karamellpudding på tre minutter
H-melk - og rikelig med egg
- Aller best blir karamellpuddingen hvis du lager den dagen før den skal serveres, og den må i alle fall avkjøles minst tre timer etter at den er ferdigstekt. Selve tilberedningen tar ikke så lang tid, sier Arne Brimi.
Han har laget hundrevis av karamellpuddinger opp gjennom åra, og bruker aller helst sin egen favorittoppskrift, alltid med H-melk og rikelig med egg.
Han vet hvordan han vil ha det.
- Karamellpudding er en klassisk dessert som alle har en mening om. Den er fast inventar på dessertbordet hos oss på Vianvang. Mange er vant til en oppskrift med både melk og fløte, men da synes jeg den lett blir lagdelt. Bare fløte kan bli for tungt, og du får du er mer kornete konsistens. Ved bare å bruke H-melk får karamellpuddingen den fløyelsmyke konsistensen jeg er ute etter, sier Brimi.
For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn
Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.
Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger