Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Bak påskens beste sjokoladekake

Påskens beste: Kvikk Lunsj-kake

Bruk Kvikk Lunsj som kakepynt!

OPPSKRIFT: Kvikk Lunsj-kake, påskens beste sjokoladekake, pynter du med Kvikk Lunsj og påskegotteri. Video: Per Ervland og Aase Dotterud Vis mer Vis mer

(Dagbladet): Uansett hvor påskedagene skal nytes, pakker vi mye godt i «påskesekken». Gotteri, appelsiner, lammestek, kylling, egg, Kvikk Lunsj og Solo. Ingen påske uten. Uansett vær og føreforhold så skal vi kose oss.

Påskekake

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 851774513


Varnish cache server

Ønsker du å bli påskens mest populære, kan du bake en Kvikk Lunsj kake. En herlig sjokoladekake pyntet med en supergod glasur, Kvikk Lunsj-sjokolade og påskeegg! Det kan ikke bli bedre og vanskelig er det heller ikke. Dette er kaka små og stor vil elske – se videoen øverst!

«Styrke er evnen til å bryte en sjokoladeplate i fire deler med bare hendene - og så bare spise én av delene.» Judith Viorst

Ønsker du å fylle kaka med sjokoladekrem, så lager du bare dobbel porsjon av glasuren, deler kaka i to eller tre lag og fordeler glasuren mellom lagene.

Egentlig er denne kakebunnen så god at du ikke trenger å fylle den.

Bruk gjerne din egen favoritt sjokoladekakeoppskrift. Det viktigste er at kaka blir ganske høy slik at Kvikk Lunsj-stengene passer rundt kaka.

Kvikk Lunsj-sjokolade ikke bare på tur

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 851774515


Varnish cache server

Kvikk Lunsj er først og fremst en populær tursjokolade, som har høysesong i påsken. Hver nordmann spiser i gjennomsnitt ni Kvikk Lunsj-sjokolader i året. Tre av dem spiser vi i påsken, ifølge Freia. Men sjokoladen er også fabelaktig fin som kakepynt!

Vi har brukt sjokoladeplatene, delt dem i stenger, som settes rundt kaka som et «stakitt». Ved hjelp av glasuren holder «stakittet» seg på plass.

Glutenfrie alternativer

Kvikk Lunsj inneholder kjeks og hvetemel og er dermed ikke glutenfri. Det finnes glutenfrie alternativer som minner om Kvikk Lunsj. Du finner disse sjokoladene i «fri for» hyllen i matbutikken.

Les også:

Slik ble Kvikk Lunsj «hele Norges tursjokolade»

Her er årets nye godteri: Psst! Folkefavoritten ble forbudt i 2012, men er nå tilbake

Coop raser mot Kiwis billig-appelsiner: Vi måtte bare smake – og ble overrasket

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling