I utgangspunktet virker nisjen Peloton opptar som så smal, at det umulig skulle kunne gå rundt. Litt bar, litt pizzarestaurant, litt kulturhus for sykkelinteresserte, og litt … sykkelverksted?
- Hvis du trenger å stramme girene, begynte Robinson, ville du da tenkt det var kjekt å kombinere det med en margherita og et glass rødvin? Eller motsatt, når var du sist fysen på pizza og tenkte det ville vært kjekt å bytte bremseklosser i samme slengen?
Likevel har Peloton (det franske ordet for «hovedfeltet» i et sykkelritt) holdt det åpent allerede i et par år, i Oslos nye utelivsgate Torggata. Øyensynlig er det blitt et populært sted. Lokalet er stort, og klientellet en blanding av millenials som sitter på mac'en og jobber, sykkelhipstere, studenter, folk på jobbøl og en og annen Tinder-date.
- Jeg har faktisk pumpet opp dekkene mine her, fortalte Fredag.
- Men de har visst ikke sykkelreparatør på huset lenger, så hvis du trenger å mekke, må du eventuelt fikse det selv.
Både Robinson og Fredag hadde ankommet til fots, så de gikk heller løs på menyen. Pizzaene spenner fra trygge valg som margherita og quattro formaggi, til Pelotons egne sesong-spesialiteter. I dette tilfellet en med pistasj, ricotta, jordbærsaus (!) og røkt bacon, og en med honningmelon, gorgonzola og parmaskinke.
For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn
Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.
Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger