«Nå er det skikkelig krise her! Vi er tre pensjonister som siden 2011 har tatt en skitur, en trugetur eller en fottur en gang i uka. I sekken har vi nesten bestandig Snurring. Vi har nå passert 380 turer på disse åra og satt til livs 346 bokser som tilsvarer 130 kg med Snurring. Men nå er butikkene tomme! Hva skjer? Du erstatter ikke Snurring med trøndersodd eller lapskaus! Med hjertesukk og Snurring-hilsen.»
Snurring fra Terina. De små boksene med grovmalt kjøtt, flesk, erter, ris og krydder «til lekre småretter» har vært i norske butikker i drøye 70 år.
I fjor byttet Terina-eier Nortura produksjonssted, og i den forbindelse fikk de et litt lenger opphold i produksjonen enn ventet.
På seinsommeren forsvant den lille boksen gradvis fra butikkene, og hyllene ble stående tomme. Det gikk ikke upåaktet hen.
«Jeg har vært på sju butikker, og finner Snurring ingen plass. Nå er det krise her!! Jeg ønsker meg så gjerne, så har dere noe til overs tar jeg imot! Hilsen en snurring-elsker, sommer som vinter!! Har dere prøvd snurring i taco? Anbefales!»
For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn
Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.
Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger