- Dette er imponerende. Du kunne lurt en del med at denne var fersk, det er veldig bra frossenpizza, sier Filip August Bendi. Bendi er kokk med bakgrunn fra blant annet Noma, Michelin-restauranten Daniel i New York og Mathias Dahlgren Matsalen i Stockholm - og med italiensk bestefar.
Nå er han kreativ utvikler på kjøkkenet på Hotel Bristol i Oslo, og i januar starter treningen for Årets Kokk. Målet er å komme til topps i den internasjonale kokkekonkurransen Bocuse d'Or, slik norske Bent Stiansen, Terje Ness og Ørjan Johannessen har gjort før ham.
Men i dag er det pizza som står på menyen. Frossenpizza.
Vi er i kontorene til Scandza, firmaet pizzakjeden Peppes Pizza har hatt som samarbeidspartner for å utvikle en produktserie for dagligvaremarkedet i snart ti år. I februar lanserer de en aldri så liten verdensnyhet sammen, og Bendi er med for å hjelpe oss å smake: Frossenpizza fra Peppes.
Tar opp kampen med Grandiosa
En av landets største pizzakjeder tok skrittet ut av restaurant- og takeawaybransjen ni år tilbake, da de lanserte pizzabunner slik at folk enkelt kunne lage pizza selv hjemme. De har sakte med sikkert utvidet sortimentet i sin «hjemmesnekret»-serie, til det nå er en egen kategori med mange aktører.
For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn
Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.
Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger