Peppes pizza

Peppes tar opp kampen med Grandiosa: Lanserer frossenpizza

I februar finner du Peppes Pizza også i frysedisken, men det bekymrer ikke Orkla. Vi har prøvesmakt.

FROSSENPEPPES: I februar lanserer Peppes tre pizzaer for frysedisken: Triple Meat, Chicago Green og Downtown. Vi har prøvesmakt.
FROSSENPEPPES: I februar lanserer Peppes tre pizzaer for frysedisken: Triple Meat, Chicago Green og Downtown. Vi har prøvesmakt. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Dette er imponerende. Du kunne lurt en del med at denne var fersk, det er veldig bra frossenpizza, sier Filip August Bendi. Bendi er kokk med bakgrunn fra blant annet Noma, Michelin-restauranten Daniel i New York og Mathias Dahlgren Matsalen i Stockholm - og med italiensk bestefar.

Nå er han kreativ utvikler på kjøkkenet på Hotel Bristol i Oslo, og i januar starter treningen for Årets Kokk. Målet er å komme til topps i den internasjonale kokkekonkurransen Bocuse d'Or, slik norske Bent Stiansen, Terje Ness og Ørjan Johannessen har gjort før ham.

Men i dag er det pizza som står på menyen. Frossenpizza.

Vi er i kontorene til Scandza, firmaet pizzakjeden Peppes Pizza har hatt som samarbeidspartner for å utvikle en produktserie for dagligvaremarkedet i snart ti år. I februar lanserer de en aldri så liten verdensnyhet sammen, og Bendi er med for å hjelpe oss å smake: Frossenpizza fra Peppes.

Tar opp kampen med Grandiosa

En av landets største pizzakjeder tok skrittet ut av restaurant- og takeawaybransjen ni år tilbake, da de lanserte pizzabunner slik at folk enkelt kunne lage pizza selv hjemme. De har sakte med sikkert utvidet sortimentet i sin «hjemmesnekret»-serie, til det nå er en egen kategori med mange aktører.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.