Pepsi Max

Pepsi Max-trøbbel

Ringnes sliter med å levere varene i sommervarmen.

SALGSBOOM: Salget av Pepsi Max er nå bedre enn i rekordsommeren 2018. En av årsaken er trolig stopp i grensehandelen. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
SALGSBOOM: Salget av Pepsi Max er nå bedre enn i rekordsommeren 2018. En av årsaken er trolig stopp i grensehandelen. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Brustørst i godværet? Du er ikke alene. Nå lyser tomme Pepsi Max-hyller mot lettbrustørste nordmenn. Det er særlig 0,33-bokser og halvlitersflaskene butikkene er tomme for.

- Det har vært et vanvittig trykk, og vi er litt på etterskudd med leveringen, forteller Nicolay Bruusgaard, pressekontakt i Ringnes.

- Vi har varer, det er bare utfordringer med å få dem ut.

Årsaken er en kombinasjon av flere faktorer: Sommervær og stengte grenser mot Sverige. I tillegg handler flere i butikk - og færre fra restaurant enn vanlig, på grunn av corona.

Jobber 24 timer i døgnet

Bruusgaard forteller at det nå jobbes 24 timer i døgnet for å få levert ut Pepsi Max.

- Pepsi Max er et produkt både butikkene og forbrukerne vil ha - og da er det kjedelig om det er tomt i hyllene. Vi har varer på lager, og jobber nå døgnet rundt for å få dem ut.

Bruusgaard forteller at salget av Pepsi Max nå ligger 5-6 prosent over salget fra rekordsommeren i 2018 - og de produserer også tilsvarende mer.

- Det er ikke direkte coronarelatert, men det er nok knyttet opp mot at grensene er stengt, og at folk er mer hjemme og handler mer i dagligvarebutikkene framfor å gå ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer