Jørn Hoels sunne gourmetmiddag:

- Pervo god til å lage mat

Her er middagen som blåste 16 ukers helvete-deltakerne av banen.

DØDSGODT: Deltakerne i «16 ukers helvete» lar seg imponere av matlagingsferdighetene til Jørn Hoel. Video: Discovery+ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jørn, ass! De smakene der! Det er litt som å oppleve at tunga går fra å se på tv i svart-hvitt til farger, sier en henført Sandeep Singh.

- Og det som gjør det ekstra digg er at vi spiser det med god samvittighet.

Christer Falck tar enda hardere i:

- Jørn er pervo god til å lage mat!

Det manglet ikke på lovordene da Jørn Hoel inviterte de andre deltakerne i programmet «16 ukers helvete» på middag. For der de andre hadde levd på proteinshakes, smakløse kyllingbryst, ris og grønnsaker, laget Hoel mat han hadde lyst på – innenfor rammene fra programmets ernæringsfysiolog Anette Skarpaas Ramm.

- Det må ikke være kjedelig å spise sunt, sier en entusiastisk Jørn Hoel til Dagbladet.

Livsstilsendring, ikke slanking

Lista over matvarer deltakerne fikk spise så kanskje ikke ved første øyekast særlig spennende ut. Det var litt villris og langkornet ris, eller andre karbohydrater, magert kjøtt eller fisk og mye grønnsaker. Enkle, rene smaker.

- Jeg var veldig tydelig overfor ernæringsfysiologen på at jeg ikke ønsket å være med på et program med tema slanking. Jeg er med på livsstilsendring. Jeg vil gjøre noe jeg kan leve med etterpå også. Jeg kunne ikke leve med bare å spise mat som var veldig plain.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.