* Pride * Bacongate * Økologisk *

Petter Stordalen: - Det kokte ut'a hælvete!

- Hvis det ikke koster noe, er det kanskje heller ikke verdt noe? Stordalen snakker om bacon, Pride og hvordan Gunhild snudde opp ned på alt.

DULTING: Petter Stordalen går gjerne fra 0 til 100, men har lært seg at han ofte kommer lenger med små dytt i riktig retning, dulting - eller nudging, som han kaller det.
DULTING: Petter Stordalen går gjerne fra 0 til 100, men har lært seg at han ofte kommer lenger med små dytt i riktig retning, dulting - eller nudging, som han kaller det. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Han vil helst ikke snakke om hvor mye det koster, Petter Stordalen. Å kjempe for miljøet. Å støtte EAT. Å være gift med en smart kvinne med stort hjerte og engasjement. Å gjøre hotellene og restaurantene sine røykfrie, økologiske eller kjøttfrie. Eller å være mangeårig sponsor av Pride i Norden.

- At vi tidlig valgte å støtte Pride har sikkert kostet noe. Men det handler om valg vi gjør, fordi vi mener noe er viktig, sier Stordalen til Dagbladet.

- Hør nå. Alle valgene du tar. Hvis ikke det koster noe, er det kanskje heller ikke verdt noe?

Nudge nudge

Vi skulle egentlig snakke om hvor mye det koster å være gift med Gunhild Stordalen. Ikke kostnaden ved å opprettholde en plettfri garderobe eller fine ferier, men hvor mye det har kostet å få en så engasjert kone. Der andre får et armbånd eller kanskje et par diamantøredobber i morgengave, fikk Gunhild Stordalen en stiftelse.

The Stordalen Foundation skal støtte arbeid som skal løse helse-, miljø- og klimautfordringer, står det i stiftelsens formål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer