Nå begynner priskuttene:

Priskrig før påske: - Ingen er tjent med dumpingpriser

Advarer mot hamstring og tomme butikker.

GULE PRISER: Nå begynner priskuttene på typiske påskevarer som Solo, appelsiner og Kvikk lunsj. Eksperter advarer mot hamstring og dumpingpriser. Foto: Elisabeth Dalseg
GULE PRISER: Nå begynner priskuttene på typiske påskevarer som Solo, appelsiner og Kvikk lunsj. Eksperter advarer mot hamstring og dumpingpriser. Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er snart høytid, og butikkene ruster opp for den årlige priskrigen. I går satte Kiwi ned prisen på appelsiner, sunt smågodt og Kvikk lunsj, og de andre lavpriskjedene fulgte raskt etter, melder Nettavisen.

Representanter for billigkjedene som Dagbladet har vært i kontakt med, avviser likevel at det er snakk om noen priskrig.

- Vi satt ned prisen på flere påskevarer i går, bekrefter Kristine Aakvaag Arvin, informasjonssjef i Kiwi.

De andre kjedene fulgte raskt etter, og justerte prisen på lagt flere varer, så totalt ble rundt 200 varer satt ned i pris.

- Noen varer ble kuttet kraftig, deriblant appelsiner, frukt og grønt i beger og smoothie. Ellers er det en god del småjusteringer, ei krone her og ei krone der, sier Arvin.

- Ingen tjent med dumpingpriser

Harald Kristiansen, kommunikasjonssjef i Coop forteller at også deres lavpriskjede Extra justerer prisene i takt med utviklingen i de andre butikkene.

- Vi ser at prisene har blitt satt ned på en rekke sesongvarer som småsnacks, appelsiner, Kvikk Lunsj og Solo - varer vi et at kundene skal ha til påske.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer