Priskrig på påskevarer:

Priskrigen: Rema skrur prisene ti år tilbake

Billig påskemat: Nå starter priskrigen for alvor.

GRILLKAMPANJER: Rema 1000 har jobbet mye med å utvikle grillkategorien, og introdusert flere nye kjøkken. Her er den brasilianske kampanjen, som ble frontet av Sven Nordin, noen år tilbake. Arkivfoto: Rema 1000
GRILLKAMPANJER: Rema 1000 har jobbet mye med å utvikle grillkategorien, og introdusert flere nye kjøkken. Her er den brasilianske kampanjen, som ble frontet av Sven Nordin, noen år tilbake. Arkivfoto: Rema 1000 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Forrige uke startet dagligvarene så smått å skru ned prisene på klassiske påskevarer som Solo, appelsiner og Kvikk Lunsj. I dag går de betydelig mer drastisk til verks.

Kiwi meldte mandag morgen om et større priskutt på en rekke varer, og de andre lavpriskjedene har justert prisene tilsvarende ned.

- Det er ingen tvil om at konkurransen om å være billigst er knallhard. Prisene endrer seg minutt for minutt, sier Trond Bentestuen, administrerende direktør i Rema 1000 til Dagbladet.

Ti år gamle priser på grillmat

Rema 1000 har kastet seg inn i priskrigen med en litt annen vri, og feirer samtidig at det er ti år siden deres nyskapende grillserie traff hyllene. Det var Rema 1000, med grillkongen Craig Whitson i spissen, som sørget for at de litt mer amerikaniserte grillvanene fikk fotfeste i Norge.

- Vi har drevet produktinnovasjonen i denne kategorien, og det har vi tenkt å fortsette å gjøre, sier Bentestuen.

Grillvarene som har fått prisene skrudd tilbake til start er en blanding av klassikere og et par nyvinninger. Det er blant annet grillpølser til 25 kroner, krydret lammelår til 159 kroner per kilo og spareribs til 99 kroner per kilo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer