Dagligvare

Prissjekk: Mat på døra

Nå leverer også Coop på døra. Vi har sjekket prisene på mat på nett.

BILLIGST: Kolonial er størst, og klart billigst om du vil ha matvarer på døra. Illustrasjonsfoto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
BILLIGST: Kolonial er størst, og klart billigst om du vil ha matvarer på døra. Illustrasjonsfoto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Unntakstilstanden de siste ukene har påvirket handlemønsteret vårt på ulike måter. En bransje som har hatt et eventyrlig oppsving er netthandel, særlig mat på nett har hatt sprengt kapasitet.

Nå har Coop lansert en egen hjemleveringstjeneste, og målet er at kjeden skal ha 90 prosent dekningsgrad innen kort tid.

- Hensikten med hjemlevering av dagligvarer, er å bidra i den nasjonale dugnaden for å hjelpe alle de eldre, de som er syke, eller de som befinner seg i karantene, skriver selskapet på nettsida.

Det er et råd det kan være verdt å følge.

En rask prissjekk av tilfeldig utvalgte dagligvarer viser at det ville kostet oss 166,34 kroner mer for å få 15 matvarer fra Coops hjemleveringstjeneste på døra enn å stikke på vår lokalbutikk. Før frakt.

Kolonial billigst på nett

Vår prissjekk viser at maten fra Meny er det dyreste alternativet, om vi bare ser på prisen på matvarene, med 510,83 kroner for vår handlekurv. Coops matlevering er nest dyrest, med 499,52 kroner for de samme varene.

Kolonial er den rimeligste nettbutikken, med 477,95 kroner for de samme varene, mens på vår lokale Kiwi koster det 432,18 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer