Du leser nå Dagbladet Pluss

Professor: - Slik blir du raskest kvitt magefettet

Dette avgjør den maksimale evnen til å forbrenne fett.

FETTFORBRENNING: Én spesiell treningsform er den mest effektive for å øke evnen til en høyere fettforbrenning, ifølge professor Jan Helgerud.<br>Foto: WOVE LOVE / Shutterstock / NTB Scanpix
FETTFORBRENNING: Én spesiell treningsform er den mest effektive for å øke evnen til en høyere fettforbrenning, ifølge professor Jan Helgerud.
Foto: WOVE LOVE / Shutterstock / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Du forbrenner fett under trening, uansett om du vet hvordan det foregår eller ikke. Men forstår du hvordan fettet forbrennes, kan treningen legges opp slik at du får et mest mulig fettutbytte - og maksimale treningsresultater.

Ekspertene vi har snakket med er klare i sin sak: Å fokusere på treningsintensitet som fremmer fettforbrenning for å oppleve vektreduksjon har ikke noe poeng, men det kan ha noe for seg om det er prestasjonsevne du har i fokus.

- Det er forskjell på å forbrenne fett her og nå, og hvordan du kan bedre din evne til fettomsetning. Det har ingen mening å telle puls hvis du ikke vet din maksimale puls, sier professor i medisin ved NTNU, Jan Helgerud.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.