Smittevern og hjemmefester:

Reagerer på festkontrollen: - Helt hårreisende!

Utelivsbransjen reagerer på regjeringens håndtering av skjenkestopp og hjemmefester.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Under regjeringens pressekonferanse tirsdag ble det kjent at de 400 midlertidige stillingene som er opprettet i politiet blir forlenget ut året på grunn av corona-pandemien. Stillingene skal brukes til å slå hardere ned på hjemmefester.

Det opplyser justis- og beredskapsminister Monica Mæland (H) tirsdag.

Dette, sammen med at stenging for restauranter, barer og utelivsbransjen klokka 12 opprettholdes, får bransjen til å reagere.

- Dette er utrolig rart! Ikke minst i lys av uttalelsen som kom tidligere i dag fra byrådet i Bergen og Oslo der de ber om en revurdering av stengetida klokka tolv, og Raymond Johansens uttalelser der han er urolig for serveringsbransjen i Oslo. Jeg kan ikke forstå at dette gir noe særlig mening, det høres faktisk helt hårreisende ut! sier Morten Usterud, utviklings- og prosjektansvarlig i Noho Norway, til Dagbladet.

Noho Norway driver nærmere 20 ulike restauranter, barer, puber, nattklubber og utesteder i Norge. Blant disse er Campingen, Colonel Mustard, the Dubliner, Elsker, og Kulturhuset i Oslo.

Næringsbyråd Victoria Marie Evensen (Ap) er også enig. Tirsdag gikk hun hardt ut mot tidlig skjenkestopp i Oslo, som hun mener kan bidra til at smitterisikoen blir høyere, ifølge Aftenposten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer