Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Norsk par la snø og is bak seg, og ble olivenbønder i Andalucía:

Rebecca sa opp jobben og fant lykken i Spania

Rebecca (41) og Raymond (38) gjorde drømmen til virkelighet, flyttet fra Oslo til Andalucía og ble olivenbønder. Nå er deres flytende gull på vei til Norge.

ET OLJEEVENTYR: 500 oliventrær fulgte med eiendommen Raymond Bakken og Rebecca Hermansen kjøpte i Spania. Nå satser de på en framtid som oljeprodusenter.
ET OLJEEVENTYR: 500 oliventrær fulgte med eiendommen Raymond Bakken og Rebecca Hermansen kjøpte i Spania. Nå satser de på en framtid som oljeprodusenter. Vis mer

- Skal vi flytte til Brasil, spurte Raymond Bakken, like etter at han og Rebecca Hermansen hadde blitt kjærester for ni år siden.

- Selvfølgelig, svarte hun.

Rebecca trodde aldri i livet at det ville bli noe av. Så feil kan man ta. En gufsen vinterdag bestilte han flybilletter, og Rebecca forsto for alvor at partneren ikke bare hadde en velutviklet eventyrlyst, men at han også evnet å sette sine planer ut i livet. Hun sa opp jobben, og ble med. Vips, satt de salige i leid hus i solen i Brasil i et halvt år.

Opplevelsen ga mersmak og fikk paret til å drømme om en annen hverdag:

- Det var da vi kom hjem herfra og opplevde tre dårlige norske somre på rad, at vi etterhvert bestemte oss for å ta skrittet helt ut. Vi drømte om en tilværelse på et sted der ikke bare temperaturen var mer behagelig, men der vi også kunne leve livene våre på en helt annen måte enn i Oslo, forteller Rebecca.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?