Anmeldelse av restaurant Miss Sophie ved Slottsparken

Restauranten serverer kjøtt, fisk og fløyelsmyke supper til en sterk femmer: - Burgeren er perfekt

Miss Sophie kan kunsten å servere, og det hun serverer er godt.

GODT MILJØ: Robinson og fredag skryter av god takhøyde, behagelige møbler og fin akustikk hos Miss Sophie ved Slottsparken. Foto: Christian Roth Christensen
GODT MILJØ: Robinson og fredag skryter av god takhøyde, behagelige møbler og fin akustikk hos Miss Sophie ved Slottsparken. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For noen deilige stoler, her går det an å sitte lenge, ­smilte Fredag og satte seg godt til rette i lysegrønn fløyel. Med Slottsparken som nærmeste nabo, har Miss Sophie nå etablert seg i lokaler med feminint preg og god tak­høyde. Hun liker romantikk, hun liker Paris og New York, pastellfarger og behagelig møblement. Hvem denne Sophie er sier ikke soga – eller i dette tilfelle restaurant­informasjonen – noe om, bare at hun er bereist og har sansen for det gode liv. Hvilket hun nå tilbyr Oslos restaurant­gjengere.

- Hva er vel da mer naturlig enn å begynne med et glass champagne, sa Robinson til en oppmerksom servitør som ikke brukte mange minuttene på å komme med to glass Taittinger.

Menyen er oversiktlig, ikke spesielt omfattende, og med noe for enhver gane. Det samme kan sies om vinkartet. Her finnes det litt av hvert både for ulike smaker og tjukkelse på lommeboka. Og siden Robinson og Fredag bestemte seg for matretter som ikke duket for å dele en flaske vin, ble servitøren spurt om råd. Svaret ble restaurantens sommelier, som med kunnskap og god tid, forklarte og anbefalte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.