Anmeldelse av Kverneriet på Solli

Robinson begynte å måpe på burgerrestauranten: - Wow! Her blir det vanskelig å finne ord!

En god burger kan ikke spises for ofte.

Robinson begynte å måpe på burgerrestauranten: - Wow! Her blir det vanskelig å finne ord!
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Wow! Her blir det vanskelig å finne ord!

Robinson og Fredag hadde tatt turen til Kverneriet på Solli plass, Oslo-filial nr. to til den Tønsberg-baserte hamburger-restauranten. De hadde bestilt hver sin Bloody Mary som aperitiff. Og nå satt de altså og måpte. Gispet. For på bordet foran dem sto to enorme glass, som foruten tomat­juice, vodka og stangselleri, hadde blitt påhengt appelsinskiver, limeskall, en lang agurkblings, en bit grillet ost og – hold deg fast: en kyllingvinge og et solid stykke sprø bacon. Og ved siden av – et lite stettglass med lyst øl.

- Jeg syntes 189 kroner for en drink er i meste laget, men dette er ikke en drink – det er et helt måltid, utbrøt Robinson.

- Det er jo galskap, selvfølgelig, sa Fredag og tørket fing­rene på våtservietten som fulgte med drinken.  - Men det er galskap jeg har sans for.

I lokalene som nylig huset en bank, serveres det nå diverse burger-varianter, samt spareribs, kyllingvinger og annen mat som garantert får slankeguruer og hjertespesia­lister til å grøsse. Akkurat som hos Kverneriet på Majorstua.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.