Robinson etter besøk: - Kan ikke alltid høre på Tripadvisor

Et besøk på Listen to Baljit er en påminnelse om at man ikke alltid bør høre på Tripadvisor.

LITE BEGEISTRING: Brukerne av Tripadvisor er svært begeistret for Baljit, men det skjønner ikke våre anmeldere noe av. Foto: Christian Roth Christensen
LITE BEGEISTRING: Brukerne av Tripadvisor er svært begeistret for Baljit, men det skjønner ikke våre anmeldere noe av. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Å få seg en munnfull indisk gatemat er ikke vanskelig i Oslo. De seinere åra har flere steder som tilbyr mer enn standard chicken tikka masala poppet opp: Holy Cow, Der pepper’n gror, Mantra by Mr. India. Til og med over fiffe Frogner drysser karripulveret, og denne kvelden hadde Robinson og Fredag funnet fram til relativt nyåpnede Listen to Baljit, rett ved det som tidligere var McDonald’s.

- Lokalet har en billig vibb av fastfood over seg, mumlet Fredag og skuet ut over et enkelt innredet rom.

Her var bord uten duker, kulisseaktige skilt på veggene og en servitør som ikke akkurat ilte til for å ta opp bestillinger.

- Men legg merke til de andre gjestene. Påfallende mange unge, velkledde folk av asiatisk avstamning, registrerte Robinson, og mente det var et lovende tegn.

Så hvem er Baljit i restaurantnavnet? Hva har han å meddele? Jo, vi har å gjøre med Singh-familien som har pirret norske ganer siden 1982, da far Sardar Gurdial ble Skandinavias første indiske kjøkkensjef på restaurant Maharaja i Fredensborgveien. Baljit er sønnen hans, som ifølge restaurantens hjemmeside har researchet seg på kryss og tvers av India, på jakt etter landets aller beste gatemat.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer