Smakstest:

Røkelaks: - Testvinneren er helt spesiell

Testvinner må du selv skjære opp i skiver, men det er den verdt.

EN KLASSIKER: Røkelaks hører julefrokosten til. Frisk den gjerne opp med litt syrlig tilbehør for å balansere fisken, her er den servert med fennikel- og appelsinsalat. Illustrasjonsfoto: John Bendtsen / All Over Press
EN KLASSIKER: Røkelaks hører julefrokosten til. Frisk den gjerne opp med litt syrlig tilbehør for å balansere fisken, her er den servert med fennikel- og appelsinsalat. Illustrasjonsfoto: John Bendtsen / All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer