Smakstest av sushilaks:

- Så god at vi kunne servert den her

Verdens beste sushikokk imponert over norsk butikklaks.

KLAR FERDIG SUSHI: Disse ferske laksefiletene skal være helt trygge å spise rå. En av dem var så god at de godt kunne servert den på Genki. Foto: Aase Dotterud
KLAR FERDIG SUSHI: Disse ferske laksefiletene skal være helt trygge å spise rå. En av dem var så god at de godt kunne servert den på Genki. Foto: Aase Dotterud Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Denne er så god at vi kunne servert den her - på Genki, sier Vladimir Pak.

Koreaneren som i 2017 vant sushi-VM i Japan har bakgrunn fra blant annet Nama sushi i Bergen, Sabi Omakase med Michelin-stjerne i Stavanger. Nå er han kjøkkensjef på Omakase by Vladimir Pak i Oslo.

Sammen med Vladimir Shek, kjøkkensjef på søsterrestauranten Genki, har Pak vurdert sushi-laks fra butikk for Dagbladet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer