SLANKEPILLER:

Sannheten om slankepillene

Ekspertene med klar tale: Du må fortsatt spise sunt og være fysisk aktiv selv om du tar slankepiller.

VEKTREDUKSJON: - Slankemidler kan være fin drahjelp for dem som trenger det, men det er hele tida en forutsetning at medikamentene kombineres med omlegging av kostholdet og økt fysisk aktivitet for å oppnå god effekt, sier klinisk ernæringsfysiolog Tine Sundfør. Foto: Ropisme / Shutterstock / NTB Scanpix
VEKTREDUKSJON: - Slankemidler kan være fin drahjelp for dem som trenger det, men det er hele tida en forutsetning at medikamentene kombineres med omlegging av kostholdet og økt fysisk aktivitet for å oppnå god effekt, sier klinisk ernæringsfysiolog Tine Sundfør.
Foto: Ropisme / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Går du på et apotek eller i en helsekostbutikk, finner du en lang rekke kosttilskudd og andre preparater som skal kunne hjelpe deg ned i vekt. På resept finnes det per i dag bare to.

- Det finnes i dag to slankemidler som er godkjente legemidler til salgs i Norge, medisinsk fagredaktør i Statens Legemiddelverk, Steinar Madsen.

Den ene er Xenical, som innholder orlistat og som hemmer opptaket av fett fra tarmen. Den andre er Mysimba, og inneholder naltrekson og bupropion, som virker ved på påvirke sultfølelsen.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer