Julegaver til kjøkkenet 2017

Se topplista: - Kinderegg-grillen er julens gavefarsott

Det nye smørbrødjernet kan grille både kjøtt, fisk og ostesmørbrød - og er ett av kjøkkenproduktene som ryker ut av butikkhyllene nå.

SMØRBRØDJERN: - Nordmenn er glade i kjøkkenutstyr, bekrefter Bror Stende i Virke faghandel. Foto: Iiglo/KomplettPS
SMØRBRØDJERN: - Nordmenn er glade i kjøkkenutstyr, bekrefter Bror Stende i Virke faghandel. Foto: Iiglo/KomplettPS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Skarpe kniver, kjøkkenmaskiner og automatiske vinluftere. Julehandelen er i gang for fullt, og de store kjedene har allerede fått en pekepinn på hva som kommer til å bli årets julegaveslagere.

- Mat er trendy, og nordmenn er glade i kjøkkenutstyr. Dette er også populære julegaver, det ser vi på statistikken som viser at desember er en viktig måned for denne bransjen. Faktisk dobler kjøkkenutstyrsbutikkene sin omsetning i desember, sammenlignet med snittet for de øvrige 11 månedene, sier direktør for Virke faghandel, Bror Stende.

Dagbladet tok en ringerunde til noen av de største forhandlerne av kjøkkenutstyr for å få vite hva matglade nordmenn kan glede seg til å finne under treet.

Nye kjøkkenmaskiner

- Sportsblenderen som lar deg lage smoothie i samme beholder som du drikker den av, er noe av det vi kommer til å selge mye av i år, forteller Thomas Marthinsen, salgssjef for hvitevarer og kjøkken & småelektrisk i Power-kjeden.

- Smoothie-trenden er sterk, og mange synes denne løsningen er smart.

En ny kjøkkenmaskin med avanserte funksjoner står på ønskelisten for mange som er glade i å lage mat. Marthinsen i Power bekrefter at dette er et populært produkt å gi bort i julegave. I år merker han at spesielt kjøkkenmaskinen Point Pro ser ut til å bli en bestselger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer