Valkyrien Grill er møtested i TV-serien Valkyrien:

Seerne strømmer til Valkyrien Grill etter NRKs store krim-suksess. Men er hamburgeren virkelig en underjordisk opplevelse?

I kveld viser NRK1 tredje episode av krimserien "Valkyrien". Vi testet maten på grillbaren hvor flere av møtene finner sted.

VALKYRIEN GRILL: Pål Sverre Hagen - som spiller Leif i TV-serien - har flere møter på Valkyrien Grill. (Foto: NRK)
VALKYRIEN GRILL: Pål Sverre Hagen - som spiller Leif i TV-serien - har flere møter på Valkyrien Grill. (Foto: NRK) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

NRKs nye dramatsatsing er blitt tatt varmt imot av det norske folk. Over 900.000 seere benket seg foran tv-skjermen forrige søndag, da de to første episodene av "Valkyrien" ble vist. Mye av handlingen foregår rundt en illegal klinikk på nedlagte Valkyrien stasjon i Oslo, der Sven Nordin i rollen som lege leter etter en kur til sin døende kone.

Dagbladets tv-anmelder trillet en sterk femmer på terningen, og mente at "Valkyrien" bekrefter at NRK har lært seg å lage gode thrillerserier.

Skuespiller Pål Sverre Hagen er svært sentral i serien. I rollen som sivilforsvars-mannen Leif ser vi ham i flere scener komme gående ut av døren som fører ned til den nedlagte stasjonen, og inn sidedøren i samme bygg, der Valkyrien Grill er plassert.

- Etter at "Valkyrien" hadde premiere på NRK1 for en uke siden, har en rekke kunder kommentert at stedet vårt er med i serien. NRK filmet innslagene fra Valkyrien Grill for mange måneder siden, og det var veldig fint å se de første episodene på TV, sier daglig leder Shavaz Ali til Dagbladet.

- Hvor kommer man i virkeligheten, hvis man åpner sidedøra som i tv-serien fører ned til nedlagte Valkyrien stasjon?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer