Venter tidenes salg av grillmat

Selger 16 tonn grillmat hver dag: - Har aldri sett liknende

Pølser, sommerkoteletter og burgere: Dette legger vi på grillen nå.

GRILLBONANZA: Coop selger 16 tonn grillmat fra sin grillserie hver dag, og regner med å selge 112 tonn grillmat i løpet av påskeuka. Foto: Coop
GRILLBONANZA: Coop selger 16 tonn grillmat fra sin grillserie hver dag, og regner med å selge 112 tonn grillmat i løpet av påskeuka. Foto: Coop Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Med sein påske og gode værprognoser i store deler av landet venter dagligvarebutikkene rekordsalg av grillmat i påsken. Coop regner med å selge 112 tonn grillmat i løpet av de kommende dagene.

- Nå selger vi omtrent 16 tonn grillmat per dag på landsbasis. Dette er bare varer i vår Grill Perfekt-serie, slik at grillpølser, kyllingfileter og annen grillvennlig mat, kommer i tillegg, sier Silje Verlo Alisøy, kommunikasjonsrådgiver i Coop.

Hun bekrefter overfor Dagbladet at de aldri har sett liknende.

- Vi har hatt god start på grillsalget i påsken også tidligere år, men ikke slik som dette. Kombinasjonen av sein påske og strålende vær gjør at årets påske ligger an til å bli tidenes grillpåske!

- De første grillproduktene har vært på plass i butikkene et par uker allerede, og var tydeligvis etterlengtet, fordi bare i denne perioden er salget av grillmat tredoblet i forhold til samme tid i fjor, sier butikksjef Ørjan Alme ved Extra Førde i en pressemelding.

Coop venter å doble salget av produkter i grillserien Grill Perfekt i forhold til i fjor.

Det er de klassiske grillproduktene som selger best. I tillegg til hamburgere og pølser, går det mye grillribbe, sommerkoteletter og spareribs.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer