Anmeldelse av Villa Paradiso Grensen

Sentrumsrestaurant overrasker: Godt og billig

Villa Paradiso går nye veier. Men, er de på rett vei?

MIDT I BLINKEN: Villa Paradiso er mest kjent som en pizzarestaurant på Grünerløkka, men har nå åpnet en filial i sentrum, i gamle Mona Lisas lokaler.
MIDT I BLINKEN: Villa Paradiso er mest kjent som en pizzarestaurant på Grünerløkka, men har nå åpnet en filial i sentrum, i gamle Mona Lisas lokaler. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- God pizza har de på Villa Paradiso. Det vet vi, slo Fredag fast.

- Spørsmålet nå er hvorvidt Jan Vardøen og co. vil være like heldig med dette utvidede konseptet. For her er det virkelig mye mer å velge i.

Robinson så opp fra menyen.

- Mye mer, ja. Og mye som ser veldig fristende ut.

For en tid tilbake lukket restauranthuset Mona Lisa på hjørnet av Grensen og Øvre Slottsgate dørene for godt. Da de ble åpnet igjen før sommeren, var det aldri tvil om at det var skjedd en radikal nivåheving.

- Lokalene er det virkelig ikke noe å si på, utbrøt Robinson, etter at de to hadde klatret opp den staselige trappa til det nesten like staselige, luftige hjørnelokalet der restaurantavdelingen til Villa Paradiso holder til. Denne sommerkvelden var det langt fra overfylt her, i motsetning til i den mindre formelle baravdelingen på gateplan.

Siden Robinson og Fredag hadde bestemt seg for å droppe pizzaen denne gangen, gikk de rett på «Carne & Pesce»-delen av menyen. En engelskspråklig servitør med diffus østeuropeisk aksent – finnes det andre i Oslo? – anbefalte varmt «filetto de maiala» (rosastekt svinefilet) med tomatpesto og myntesquash. Robinson lot seg friste. Etter at Fredag hadde fått forsikringer om at «tonno scottato» ble servert så vidt grillet utenpå og rare på innsida, var saken biff. Eller rettere: tunfisk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer