Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Trekker tilbake produkter:

Sjekk datoen: Tilbakekaller Activia jordbæryoghurt

Kan inneholde plastbiter.

KAN INNEHOLDE PLAST: Danone trekker tilbake et parti jordbæryoghurt
KAN INNEHOLDE PLAST: Danone trekker tilbake et parti jordbæryoghurt Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den franske meierigiganten Danone trekker tilbake et parti med Activia jordbæryoghurt. Årsaken er at yoghurtbegrene også kan inneholde røde plastbiter, skriver selskapet i en pressemelding.

Tilbakekallingen gjelder bare Activia jordbæryoghurt i pakninger på fire 125-gramsbeger som er datostemplet «Best før 16.08.2018».

Andre datomerkinger er ikke berørt, heller ikke jordbæryoghurt uten tilsatt sukker - eller andre smaksvarianter av Activia yoghurt.

Kast - eller få pengene tilbake

Det viktigste når et selskap trekker tilbake produkter er at det ikke konsumeres. Dette produkter er ikke farlig for miljøet, så du kan fint kaste det i søppelet.

Synes du det er synd å kaste bort penger på den måten, kan du i hovedsak ta med varen til butikken der du kjøpte den, og få pengene tilbake.

Ønsker du mer informasjon om akkurat denne tilbakekallingen, kan du kontakte Danones forbrukerkontakt på telefon 0046 20 302 302 eller mail: [email protected]