Burger King med ærlig reklamekampanje

Sjokkerer med muggen burger: - Modig

- Tar den naturlige mattrenden på kornet, sier markedsføringsprofessor Ragnhild Silkoset.

SJOKKERER: - Modig, sier Ragnhild Silkoset, professor i markedsføring. VIDEO: Burger King / Stanley Adams, María Grever Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bilder av muggen mat er noe de færreste restauranter eller fastfood-kjeder ønsker å bli assosiert med. Men når den amerikanske burgerkjeden Burger King skal fortelle verden at de har faset ut kunstige tilsetningsstoffer i burgerne sine er det nettopp med en muggen burger.

Kjeden har latt sin Whopper King stå i 34 dager. Resultatet som du kan se i videoen over er omtrent like frastøtende som det er vakkert.

- Vår Whopper er helt uten kunstige konserveringsmidler, farge- eller smakstilsetninger. Snart vil all maten vi serverer utelukkende ha ekte ingredienser. Dette er noe vi er stolte av, sier administrerende direktør i Burger King Norge, Rune Sandvik.

Et lite spark til konkurrenten?

Den nye kampanjen, som ble lansert i Norge denne uka, mer enn hinter til tidligere artikler og videoer om McDonald's-burgere som har overlevd i årevis, noe erkekonkurrenten har svart på gjentatte ganger. Mye handler om vann - og ingrediensene i de aktuelle burgerne.

- Dersom vi hadde latt en BigMac eller andre burgere med mye salat og grønnsaker stå, ville også de mugnet, sier Kristina Johansen, kommunikasjonssjef for McDonald's i Norge, til Dagbladet

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer