Den nye maten:

Sjokosjokk: Nå kommer favoritten på pinne

Her er årets kaldeste nyheter.

KJENTE OG KJÆRE SMAKER: Kjeks og sjokolade fra Freia - og Freia-eier Mondelez - kommer til frysedisken i uke åtte.
KJENTE OG KJÆRE SMAKER: Kjeks og sjokolade fra Freia - og Freia-eier Mondelez - kommer til frysedisken i uke åtte. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Vi har tatt en titt på årets kalde nyheter, og her er det mye å glede seg til.

En av nyhetene vi mistenker kommer til å være på alles tunger om ikke så altfor lenge er sjokoladeprodusenten Freias siste samarbeid med Hennig-Olsen.

Norges mest populære sjokolade, Melkesjokolade, kommer som pinneis - sjokoladeiskrem med fyll av sjokoladesaus, trukket med melkesjokolade. Denne fås kjøpt både enkeltvis og i pakker.

- Vi er glade for å bringe Freia ned til Sørlandet. Etter å ha samarbeidet i over 30 år er dette uten tvil vår største lansering sammen, sier Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør i iskremprodusenten.

Samarbeidet har også resultert i et utvalg dessertis med smak av flere Freia-klassikere: Daim, Oreo, Japp og NonStop - i tillegg til melkesjokolade. Og stikkordet er dessert: På toppen av alle boksene ligger et lokk av biter sjokolade eller kjeks som man må grave seg gjennom før man kommer til iskremen.

Det er ikke bare Hennig-Olsen som lager is av populære merkevarer. Diplom-is lanserte Litago frozen i fjor, frossen sjokolademelk, og i år utvider de serien med Litago kroneis. Disse vil selges både enkeltvis og i pakke. I tillegg kommer Litago-isen i litersbokser.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer