Slik avslører du om fastlegen din ikke er god nok

13 punkter du må vite om.

EN GOD LEGE: Hvordan vet du at du har sikret deg en fastlege du kan stole på? Her er kjennetegnene. (Foto: Goodluz / Shutterstock / NTB scanpix)
EN GOD LEGE: Hvordan vet du at du har sikret deg en fastlege du kan stole på? Her er kjennetegnene. (Foto: Goodluz / Shutterstock / NTB scanpix) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Å ha en god fastlege du kan stole på betyr mye for de fleste: Å bli møtt med tillit og respekt, og ikke minst at legen har tid til deg som pasient, er noe som ofte verdsettes. Det er flere faktorer som avgjør om du har funnet en fastlege du kan stole på.

Petter Brelin er fastlege og leder for Norsk forening for allmennmedisin. Han synes at nordmenn generelt er flinke til å finne seg en passende fastlege, og det er svært få legebytter i året.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer