Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Hvordan lage pizza på grillen

Slik lager du pizza på grillen

Nei, du legger ikke deigen på rista...

Du trenger en pizzastein for å lage pizza på grillen. Og så må du huske på å varm steinen opp fra kald grill, eller så er sjansen stor for at den sprekker. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pizza på grillen?

Joda. Det er ikke så vrient. Men, man må huske på noen ting. For det første må man ha en pizzastein. Og den pizzasteinen må man legge på før man varmer opp grillen. Legger man den på en gloheit grill er sjansjen stor for at den vil sprekke.

I tillegg blir man temmelig sikkert overrasket over hvor fort dette går. Det tar omtrent et minutt, nemlig.

Så derfor: Gjør alle ingrediensene klare. I den klassiske pizzaen er det snakk om tomatsaus og mozzarella. Skinke, oregano og basilikum legger du på til slutt!

Her er det flere grilltips å hente for den som priser sommeren!

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!