Modne oster, ingefær og havsalt, biff med løk, honning bbq og kantareller.
Chipsprodusentene henter stadig ny inspirasjon til å smaksette chips og snacks, og i år kommer en helt ny variant på bordet: Chips med smak av klassisk julemat.
Chipsverkstedet til Sørlandschips har latt seg inspirere av de to mest populære julemiddagene og lanserer to varianter; pinnekjøtt og ribbe.
Blir det en slager?
- På 60-tallet var fransk potetgull fint å servere til middag. Her har man tatt middagen inn i chipsen, sier Annechen Bahr Bugge, matsosiolog og forbruksforsker ved SIFO / OsloMet.
Hun synes ideen med potetgull med julesmak er god, men peker på at det har begrenset levetid, et klassisk sesongprodukt.
I videoen over kan du se hva helt vanlige nordmenn synes om den nye chipsen. Og, ikke minst, klarer de å gjette hva chipsen smaker?
Slik testet vi
Vi har også fått eksperthjelp til å vurdere chipsen. De smakte på chipsen som en del av en større nyhetssmaking, og har derfor ikke vurdert chipsen blindt.
Merk at her har vi bare sett på smak og konsept, ettersom emballasje og informasjon om næringsinnhold ikke var klart på testtidspunktet.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger